shinebright-instapost-2

Na het gebruik van mondwater is ons advies om de mond niet te spoelen. Op deze manier kan het mondwater beter inwerken. Goed gorgelen en spoelen met het mondwater helpt om tussen de tanden te komen waardoor de bacteriën geen kans maken!

 

Absoluut! In onze whitening producten zijn natuurlijke ingrediënten verwerkt, in tegenstelling tot andere producenten verwerken wij daarnaast ook geen peroxide in onze producten. Op deze manier bleekt en verzorgt u uw tanden veilig, natuurlijk en peroxide-vrij.

 

VOOR 12:00 BESTELD? VOLGENDE WERKDAG IN HUIS! IN HET WEEKEND BESTELD = DINSDAG IN HUIS! Op het moment dat u heeft besteld ontvangt u een bevestigingsmail van ons, als uw pakketje onderweg is krijgt u een Track & Trace code zodat u het pakketje ieder moment kunt volgen.

 

Zeker weten! Hou de website en onze social media kanalen in de gaten voor leuke actie’s. U kunt zich ook abboneren op onze home page voor promoties, nieuwe producten en uitverkoop die rechtstreeks in uw email-inbox belanden.

 

Ja, dit is aangeraden. Hierdoor zijn uw tanden schoon en kunnen de whitening strips goed op uw tanden plakken. Zorg er ook voor dat uw tanden droog zijn voordat de strips geplaatst zijn.

 

Maak je glimlach compleet en bleek mee met Shine Bright Whitening!

Shine Bright Whitening is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht is in oktober 2020. Met ons team van marketeers, designers en specialisten streven wij naar de beste service en kwaliteit voor onze klanten.

Wij bieden vegan tandenbleekproducten aan van hoge kwaliteit die 100% peroxide vrij zijn. In onze producten verwerken wij alleen natuurlijke ingrediënten, op deze manier ervaart u geen pijn of gevoeligheid tijdens en na het bleken.

Wij leveren producten en service van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

KVK: 80348750

e-mail: info@shinebrightwhitening.nl

Shine Bright Whitening ®
Andere merken

Whitening op een veilige manier